dijous, 6 de novembre del 2008

EL PETIT NICOLÀS

El “Petit Nicolàs” és el primer d'una sèrie de llibres que va escriure l’autor francès René Goscinny i que van ser il·lustrades per Jean-Jacques Sempé. En Nicolàs, el protagonista, és un nen de 10 anys al que li passen un munt d’aventures a la seva escola, i que té uns companys amb unes característiques ben peculiars i divertides.
Títols com El Petit Nicolàs, Els Patis del Petit Nicolàs, Les vacances del Petit Nicolàs o Històries Inèdites del Petit Nicolàs on trobaràs totes les seves peripècies i que et faran passar una estona ben entretinguda mentre els llegeixes.

Busca a la biblioteca de l’escola aquestes històries d'humor on hi ha un munt d'anècdotes divertides sobre la vida d'aquest simpàtic personatge!!
Gràcies Judith, Patricia i Fiama per la vostra recomanació!

4 comentaris:

  1. jo l'he llegit i fa molta gràcia, però hi ha moments que es fan avorrits. El Nicolàs ho explica com ho faria un nen, sense comes.

    ResponElimina
  2. De res Carme, m'estic llegint els "patis d'en petit nicolas i m'està agradant molt, són petites histories molt divertides que t'entretenen.

    ResponElimina
  3. Avui he acabat el llibre de "els patis d' en petit nicolas" i he començat a llegir-me "en petit nicolas", son semblants pero em diferents históries.

    ResponElimina
  4. Hola Carme, soc Maider, volia dir te
    que a mi me van regalar un llibre
    que es titula "com ser
    un bon pirata"i la escrit Cressida Cowell.

    ResponElimina