dilluns, 13 de juny del 2016

CONCURS LLEGIR ÉS DIVERTIT

Aroa, alumna de 6è B de la nostra escola.

El concurs juvenil "Llegír és divertit" ja té guanyadors:
Irene Ibáñez Ferrer, Diego Marqués Suares i Aroa Nogueira Rivero. Enhorabona a tots tres!!!
L'Ajuntament ha fet públic el veredicte del jurat • El concurs estimulava la redacció de treballs sobre el fet literari al voltant de l'autor Roald Dahl, de qui enguany se celebra el centenari del naixement.
Segons el veredicte del jurat, els guanyadors de la desena edició del concurs juvenil de divulgació literària “Llegir és divertit” són Irene Ibáñez Ferrer, Diego Marqués Suares i Aroa Nogueira Rivero.
Tots tres rebran un lot de llibres per valor de 60€ com a premi. A més, el jurat va decidir lliurar-los també dues entrades per a cadascú per a un espectacle familiar de la temporada de setembre-desembre del Teatre Plaza.
Organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelldefels, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i l'Associació de Veïns de Lluminetes, el concurs convocava, el 23 d'abril passat, Diada de Sant Jordi, joves nascuts entre els anys 2004 i 2005.
La 10ª edició del concurs literari juvenil “Llegir és divertit” presentava enguany diverses novetats respecte a les edicions anteriors, ja que plantejava als joves d'entre 11 i 13 anys la redacció de treballs basats en qualsevol dels llibres obra de l'autor gal·lès Roald Dahl.
+ INFO: Concurs "Llegir és divertit"

Moltes felicitats als guanyadors, i especialment a l'Aroa!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada