diumenge, 22 de novembre del 2009

NOVETATS

Tot i que aquest curs la nostra Biblioteca no té un espai físic, ens van arribant algunes novetats ben interessants, com aquestes que ues presentem ara:
La vida al voltant d’un riu de Ferruccio Cucchiarini

Aquest és un llibre per a tots aquells que estimen la natura i en volen conèixer els secrets. Un llibre per saber quants animals, insectes, ocells, peixos i plantes viuen a les aigües d’un riu. Amb boniques il·lustracions que ens ajudaran a conèixer, pàgina rere pàgina, el meravellós món que s’amaga dins i al voltant d’un llac.

La vida al voltant d'un arbre de Ferruccio Cucchiarini
Mira aquest gran roure: des de les arrels fins a les més altes branques, és com un edifici als pisos del qual podem descobrir nous inquilins. Alguns hi troben el seu aliment, d’altres s’hi amaguen per criar els seus petits. Molts altres es protegeixen dels seus predadors enmig de les branques. Algunes plantes viuen gràcies a l’arbre, i els insectes s’hi multipliquen. Llegint aquest llibre coneixerem el petit món de l’arbre i descobrirem quins mamífers, quins ocells i quins bolets hi viuen.


2 comentaris:

  1. Hola Carme!!! Jo volia recomenar a tots els lectors del blog el cómic de mortadelo i filemón : guia para la vida del estudiante de hoy en día. Es molt divertit, jo crec que es un bon regal per a reis.
    Petons!!!

    ResponElimina
  2. Aquets llibres tenen uns desplegables molt xulos no savia que eran aquests!

    ResponElimina