divendres, 8 de maig del 2009

LES AVENTURES DEL MEGACAPITÀ FONOLL

"Aquí la nau intergalàctica Cogombre Sideral. Us parla el megacapità Fonoll". He començat l'exploració del planeta Terra. Us envio l'informe número 1"
Així comença aquest llibre de Joan de Déu Prats, on es narren les aventures d'aquest megacapità que visita el nostre planeta en missió d'exploració. Es tracta d'un llibre divertit on podem veure com poden ser d'absurdes les coses que fem els humans de manera quotidiana quan aquestes estan explicades per un ésser d'un altre planeta.
"Durant l'exploració he descobert un arbre molt rar que no dóna fruits, sinó que emet llums de tres colors: vermell, groc i verd.
Cap ocell no nia en aquest arbre. Itant els terrícoles com els seus vehicles s'hi aturen un minut al davant com si l'adoressin.
Estic intrigat.
Quina mena d'arbre pot ser?"

3 comentaris:

  1. Carme, sembla un llibre interessant i curiós. A mi en lloc d'un arbre em sembla un semàfor, però es clar, jo sóc un desastre a nivell d'imaginació.

    Perfe

    ResponElimina
  2. Jo estic dacord amb la Perfe , crec que es un semàfor .

    ResponElimina
  3. Carme,vas dir a clase que t' el diguem pel blog els llibres donçs:tota la col·leccio de Tina superbruixa i tambe tota la col·leccio de Geronimo Stilton.

    ResponElimina